VoltNatura – kasvipohjainen geeli kipeille ja ylirasittuneille lihaksille. Tutustu VoltNatura-geeliimme: 

 • Rauhoittaa ja virkistää kipeitä ja ylirasittuneita lihaksia
 • Geeliä hierotaan kipeille lihasalueille 2–3 kertaa päivässä tai tarvittaessa
 • Sopii päivittäiseen käyttöön aikuisille ja 6 vuotta täyttäneille lapsille
  Vegaaninen ja luomu
 • Sisältää uutteita ja eteerisiä öljyjä 6 lääkekasvista
 • Nopeasti kuivuva, ei tunnu tahmealta

Oikea tuote sinulle, joka etsit luonnollista vaihtoehtoa.

6 laegeplanter

6 lääkekasvin yhdistelmä

Beroliger

Rauhoittaa ja viilentää

Hurtigterrende

Nopeasti kuivuva, ei tahraa

Koncenteret

Arnikkitiiviste

Okologisk

Luomusertifiointi

Kan bruges

Voidaan käyttää 6-vuotiaasta alkane

Miten VoltNatura-geeli vaikuttaa?

Ihmettelet ehkä, miten lääkkeetön geeli, kuten VoltNatura voi auttaa rauhoittamaan ja virkistämään kipeitä ja ylirasittuneita lihaksia.

VoltNatura sisältää yhdistelmän kuutta huolellisesti valittua lääkekasvia, joiden kaikkien erityiset ominaisuudet auttavat rauhoittamaan ja virkistämään kipeitä ja ylirasittuneita lihaksia.

 • Arnikki, jota on perinteisesti käytetty jännittyneitä lihaksia rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta
 • Centella asiatica ja hevoskastanja, jota on perinteisesti käytetty rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi kipeille ja ylirasittuneille lihasalueille
 • Piparminttu ja gaultheria, tunnetaan virkistävistä vaikutuksistaan. Antavat viilentävän vaikutuksen jännittyneille lihasalueille
 • Aloe vera, tunnetaan kosteuttavista vaikutuksistaan

Milloin VoltNaturaa voi käyttää, ja mitä vaikutuksia sillä on?

Infotaulukko

VoltNatura on luonnollinen ja vaihtoehto.

VoltNatura on kasvipohjainen, vegaaninen ja luomusertifioitu. Pakkaus on 100 % kierrätettävä. Tuote sopii sinulle, joka haluat lääkkeettömän vaihtoehdon kipeille ja ylirasittuneille lihaksille.

Okologisk

1

Luomusertifioitu kosmetiikkatuote (CCPB)4

Dermatologis

2

Dermatologisesti testattu5

genanvendelig

3

Tuotannossa käytetään korkealaatuisia tuotantostandardeja

genanvendelig

4

Ei sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita eikä parabeeneja

genanvendelig

5

100 kierrätettävä pakkaus*

VoltNatura-geeli, luonnollinen valinta rauhoittamaan ja virkistämään kipeitä ja ylirasittuneita lihaksia.

Jos sinusta alkaa tuntua, että lihaksesi ovat kipeät ja ylirasittuneet pitkän työpäivän tai harjoittelun jälkeen, kokeile VoltNatura-geeliä. Geelin sisältämät kuusi luonnollista lääkekasvia auttavat rauhoittamaan ja virkistämään kipeitä ja ylirasittuneita lihaksia, kuten selkää, hartioita, jalkaa ja niskaa.

voltanatura gel

Voit yhdistää hengitystekniikoita, fyysisiä harjoituksia ja joogaa VoltNaturaan kipeiden ja ylirasittuneiden lihasten ehkäisemiseksi.

Kun olet pitkään liikkumatta, kehosi reagoi lihasjännityksillä. Itsensä pitäminen aktiivisena ja kunnossa on ratkaisevaa, kun on kyse jännittyneiden lihasten rauhoittamisesta. Säännöllisessä harjoittelussa on paljon etuja fyysisen ja henkisen terveyden kannalta. Liikunta vähentää stressihormoneina tunnettujen adrenaliinin ja kortisolin tuotantoa. Liikunta stimuloi myös endorfiinien, aivoissa olevien hormonien, tuotantoa. Endorfiini on kehon luonnollinen kipua lieventävä hormoni, joka auttaa parantamaan mielialaa1.

 • Mitkä ovat yksinkertaisia fyysisiä harjoitteita jännittyneille lihaksille?

  Päivittäiset aktiviteetit, kuten kävely- tai juoksulenkit voivat olla hyviä tapoja saada lihakset rentoutumaan. Jo 20 minuutin kävelylenkki voi selkeyttää mieltä ja vähentää jännityksiä. Venytysharjoitukset voivat auttaa rentouttamaan sekä lihaksia että mieltä harjoittelun jälkeen2.

 • Mitä hyötyä joogasta on lihasjännityksiin?

  Jooga on toinen upea aktiviteetti, jonka voi ottaa mukaan päivittäiseen rutiinin lihasjännitysten lievittämiseksi. Jooga on harjoitus, jossa yhdistyvät keho ja mieli, fyysiset asennot, hallittu hengitys ja meditaatio tai rentoutuminen. Aloittelijat arvostavat hidasta tahtia ja helppoja liikkeitä. Jooga voi parantaa mielialaasi ja yleistä hyvinvoinnin tunnettasi.

 • Syvähengitysharjoitukset lihasjännityksiin.

  Syvähengitystekniikoiden harjoittelu voi auttaa myös ehkäisemään lihasjännityksiä. Hidas, syvä ja tasainen hengitys auttaa rentoutumaan. Syvähengitys on helppo oppia, ja voit harjoitella sitä milloin ja missä tahansa. Voit käyttää syvähengitystä auttamaan vähentämään stressiä siinä hetkessä, jolloin koet sitä. Harjoittele hengitystekniikkaa etukäteen: käytä sitä, kun sinulla on sille eniten käyttöä. Jos koet sen hyödylliseksi, voit harjoitella toistamaan harjoituksen neljästä kuuteen kertaan päivässä – myös hyvinä päivinä3.

  Tässä on yksi esimerkki syvähengitysharjoituksesta:

  1. Hengitä hitaasti ja syvään sisään ja työnnä vatsa ulos, jotta pallea on täysin käytössä.
  2. Pidätä hetki hengitystä.
  3. Hengitä hitaasti ulos ja ajattele ”rentoudu”.
  4. Toista koko harjoitus 5–10 kertaa ja keskity hengittämään syvään ja hitaasti.

1Exercising to Relax. Harvard Health Publishing. https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/exercising-to-relax Accessed 01/08/21.

2Exercising to Relax. Harvard Health Publishing. https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/exercising-to-relax Accessed 01/08/21.

3 Exercising to Relax. Harvard Health Publishing. https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/exercising-to-relax Accessed 01/08/21.

6www.eocc.nu, members, ccpb-2, haettu 14.7.2023

7Sisäinen tiedosto

8Leonidas Reformulation – VoltaNatura 1.1, BOM, Aboca, 22 nov 2021

PM-FI-VOLT-23-00051