Täsmähoitoa lihas- ja nivelkipuun puhtain käsin

Voltaren Emulgel 11,6 mg/g geeli kätevällä levityskorkilla

Voltaren Emulgel kätevällä geelin levityskorkilla tarjoaa täsmähoitoa lihas- ja nivelkipuun puhtain käsin - se lievittää kipua, hoitaa tulehdusta ja nopeuttaa paranemista. Innovatiivinen levityskorkki mahdollistaa geelin kätevän ja siistin levittämisen suoraan kipukohtaan, helpottaen mainiosti myös kodin ulkopuolella tapahtuvaa käyttöä. Korkin käyttö on helppoa – avaa sinetti, napsauta korkki auki ja levitä kipualueelle. Voltaren Emulgel kätevällä geelin levityskorkilla on saatavilla apteekista 75 g:n tuubissa.

Miten ja

milloin

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Mitä Voltaren Emulgel kätevällä geelin levityskorkilla on?

  Voltaren Emulgelin sisältämä vaikuttava aine diklofenaakki kuuluu tulehduskipulääkkeiden (NSAID) ryhmään. Voltaren Emulgel on erityisesti kehitetty ihoon hierottavaksi. Voltaren Emulgeliä käytetään lievittämään kipua ja vähentämään tulehdusta ja turvotusta niveliin ja lihaksiin liittyvissä kiputiloissa. Voltaren Emulgel kätevällä geelin levityskorkilla on helppo ja siisti käyttää kotona sekä matkalla.

 • Milloin Voltaren Emulgeliä ei tule käyttää?

  Älä käytä Voltaren Emulgeliä:

  • jos olet allerginen vaikuttavalle aineelle (diklofenaakille) tai muille lääkkeille, joita käytetään kivun, kuumeen tai tulehduksen hoitoon, kuten ibuprofeenille tai asetyylisalisyylihapolle (lääke, jota käytetään myös estämään veren hyytymistä) tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle. Jos olet epävarma, kysy lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta. Allergisen reaktion oireita voivat olla: hengityksen vinkuminen tai hengitysvaikeudet (astma), rakkulainen ihottuma tai nokkosihottuma, kasvojen tai kielen turvotus, nuhaisuus.
  • raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. 
  • jos olet alle 14-vuotias.

  Jos jokin näistä koskee sinua, älä käytä Voltaren Emulgeliä. Lue pakkausseloste ennen tämän lääkkeen käyttöä. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen lääkkeen käyttöä, mikäli sinulla on kysyttävää tähän lääkkeeseen liittyen.

Lue lisää

Lihassärky

Miksi tunnemme lihassärkyä, miten kipu toimii ja mitä syitä kivun tuntemuksiin liittyy?

Lue lisää

Erilaiset kivut, ja miten niitä hoidetaan

Ota selvää, miten juuri sinun kipuasi tulisi hoitaa…

Lue lisää

Miten Voltaren-geeli toimii?

Selvitä, miten Voltaren voi helpottaa kipua ja vähentää tulehdusta.

Lue lisää