Lievittää kipua, hoitaa tulehdusta

ja nopeuttaa paranemista

Voltaren Emulgel

11,6 mg/g geeli

Voltaren Emulgel on kipua lievittävä geeli, joka sisältää 11,6 mg/g diklofenaakkia. Voltaren Emulgel hoitaa tulehdusta ja vähentää turvotusta lihaksissa ja nivelissä. Voltaren Emulgel hoitaa kipua, ei vain peitä sitä, ja tukee kehon luonnollista paranemisprosessia vähentämällä tulehdusta. Voltaren Emulgel -kipugeeliä on saatavana 100 gramman tuubissa.

Hoida särkyä ja kipua

Voltaren-geelillä

Älä anna säryn ja kivun estää sinua elämästä elämääsi täysillä. Ota selvää, miten Voltaren-geeli voi lievittää kipuasi.

Miten ja

milloin

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Mitä Voltaren Emulgel 11,6 mg\g geeli on ja mihin sitä käytetään?

  Voltaren Emulgelin sisältämä vaikuttava aine diklofenaakki kuuluu tulehduskipulääkkeiden (NSAID) ryhmään. Voltaren Emulgel on erityisesti kehitetty ihoon hierottavaksi. Voltaren Emulgeliä käytetään lievittämään kipua ja vähentämään tulehdusta ja turvotusta niveliin ja lihaksiin liittyvissä kiputiloissa.

 • Miten Voltaren Emulgel 11,6 mg\g geeliä käytetään?

  Hiero varovasti pieni määrä geeliä kipeälle tai turvonneelle alueelle ja sen ympäristöön. Tarvittava geelimäärä riippuu hoidettavan alueen koosta. Noin 5 cm geeliä riittää esim. nilkan hoitamiseen; suurempien alueiden hoitamiseen voi tarvita kerralla 10 cm geeliä. Geeliä voi käyttää 3-4 kertaa päivässä. Noudata kuitenkin lääkärin tai apteekkihenkilöstön ohjeita, jos he neuvovat toisin. Geeli voi tuntua hiukan viileältä, kun se hierotaan ihoon. Älä hiero geeliä haavoihin äläkä muille alueille, joiden iho on rikkoutunut. Aluetta, jolle on hierottu geeliä, ei saa myöskään peittää sidoksella eikä laastarilla.

 • Milloin Voltaren Emulgel 11,6 mg\g geeliä ei tule käyttää?

  Älä käytä Voltaren Emulgeliä:

  • jos olet allerginen vaikuttavalle aineelle (diklofenaakille) tai muille lääkkeille, joita käytetään kivun, kuumeen tai tulehduksen hoitoon, kuten ibuprofeenille tai asetyylisalisyylihapolle (lääke, jota käytetään myös estämään veren hyytymistä) tai tämän lääkkeen jollekin muulle aineelle. Jos olet epävarma, kysy lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta. Allergisen reaktion oireita voivat olla: hengityksen vinkuminen tai hengitysvaikeudet (astma), rakkulainen ihottuma tai nokkosihottuma, kasvojen tai kielen turvotus, nuhaisuus.
  • raskauden viimeisen kolmanneksen aikana. 
  • jos olet alle 14-vuotias. 

  Jos jokin näistä koskee sinua, älä käytä Voltaren Emulgeliä. Lue pakkausseloste ennen tämän lääkkeen käyttöä. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen lääkkeen käyttöä mikäli sinulla on kysyttävää tähän lääkkeeseen liittyen.

   

   

Lue lisää

Lihassärky

Miksi tunnemme lihassärkyä, miten kipu toimii ja mitä syitä kivun tuntemuksiin liittyy?

Lue lisää

Erilaiset kivut, ja miten niitä hoidetaan

Ota selvää, miten juuri sinun kipuasi tulisi hoitaa…

Lue lisää

Miten Voltaren-geeli toimii?

Selvitä, miten Voltaren voi helpottaa kipua ja vähentää tulehdusta.

Lue lisää